jasnovidka

Daniela

vedeževanje

090 42 41

1,99€ z DDV

090 44 65

1,99€ z DDV

090 142 409

1,99€ z DDV

Kdo smo

OSEBE, KI Z VEDEŽEVANJEM PODIRAMO OVIRE IN GRADIMO MOSTOVE RAZUMEVANJA.

Vedeževanje sega daleč v zgodovino, a se v koraku s časom tudi prilagaja zahtevnosti strank. V preteklosti je vedeževalka napovedala le par ključnih dogodkov, kar je za današnji čas več kot premalo. Sodoben človek želi vpogled v bližnje odločitve in posledice korakov, ki jih ima namen narediti. S svojimi več kot tridesetletnimi izkušnjami smo z znanjem vedeževanja pomagali tisočim zadovoljnim strankam, ki se rade vračajo po nasvete.

ZAKAJ POKLICATI VEDEŽEVANJE?

Ko te ohromi strah in dvom, obstaneš in se vrtiš v istih mislih in pogledih. Ko te popade ljubosumje, vidiš in analiziraš vedno iste zgodbe. Ko te zaslepi sovraštvo, občutiš bes in jezo, ki zaslepita zdravo presojo.

"VAŠI DVOMI SO VAŠI IZDAJALCI, NE DOVOLIJO VAM, DA BI POISKUSILI TAM, KJER BI LAHKO USPELI!"

(Shakespeare)

Vedeževalke na naši liniji pogledamo v karte in vam povemo, kaj vas čaka na poti, ki jo izbirate. Sprejeti to službo? Imam možnost napredovanja? Se bo delodajalec držal pogodbe….? Bo oseba, ki jo imam namen zaposliti korektno opravljala delo, bo zanesljiva pri delu, ima ambicije…?

Z vedeževanjem odkrivamo dobre in slabe naložbe, prikrite namene, ljubezenske ali koristne veze. Z vedeževanjem poiščemo resnični obraz osebe, za katero sprašujete, potrdimo ali ovržemo dvome o osebi, za katero sprašujete. Ovržemo strahove ali vas opozorimo na ovire in vam ponudimo vpogled v ozadje situacije, v kateri ste se znašli.

Za nas je vedeževanje odgovorno delo, saj se zavedamo, da rešujemo težave, opozarjamo na ovire in poslušamo žalostne zgodbe življenja. Soočamo se z izigranimi, ponižanimi, prevaranimi, izkoriščanimi osebami, ali osebami z prevelikim egom, ki jih življenje uči.


VSAKA VAŠA TEŽAVA JE NAŠA TEŽAVA, DOKLER NE NAJDEMO VZROKA IN PRAVO POT. SMO VEDEŽEVALKE, SVETOVALKE, POSLUŠALKE, TERAPEVTKE IN TUDI REŠEVALKE, ko gre za zdravje stranke.

ZA SVOJ DAR VEDEŽEVANJA SMO HVALEŽNE IN PONOSNE, DA SMO VAM IN ŠE VAM POMAGAMO.

Ponosne smo tudi na naše stranke, ki so z našo pomočjo našle sebe, zadovoljstvo, uspeh in ljubezen v tem zemeljskem življenju.

Vedno z vami in za vas.

Vaša vedeževalka Daniela

Pripomočki za vedeževanje

Vedeževanje iz ciganskih kart

Vedeževanje iz ciganskih kart

Konkretna vprašanja zahtevajo konkretne odgovore. Bom dobil tožbo? Bom dobil kredit v tem mesecu? Dobim še danes klic ali odgovor? Pride oseba na srečanje..itd. Vedeževalka uporabi ciganske karte za kratka vprašanja in hitre odgovore. Tudi za vpogled v poslovne zadeve, pravne zadeve, kjer se pretaka bolj moška energija, uporabimo ciganske karte. Vedeževalka jih uporabi tudi, ko je potrebno časovno ujeti pravi čas za spremembe ali ukrepe, zaradi katerih bo vaša prihodnost bolj kvalitetna.

Vedeževanje iz kozmičnega tarota

Vedeževanje iz kozmičnega tarota

Kadar se stranka sooča z čustvenimi težavami iz preteklosti, starimi ponavljajočimi vzorci in čustveno navlako, vedeževalka gleda iz kozmičnega tarota. Ko je potrebna potrditev uvida v vaše talente, obdobja priložnosti, preraščanje starih vzorcev , čustvene izpraznjenosti in duhovne rasti, vedeževalka uporabi kozmični tarot. Tu smo, da vam razjasnimo pogled in pomagamo najti način delovanja, s katerim boste vnesli v vaše življenje zadovoljstvo.

Vedeževanje iz remi kart

Vedeževanje iz remi kart

Vedeževanja iz remi kart se vedeževalka poslužuje za potrditev uvida pri različnih poteh, daljših potovanjih in družabnih dogodkih. So poti in dogodki, ki se jih je bolje izogniti, ali pa osebam, prisotnim na določeni poti ali družbenem dogodku. Vedeževalka vam iz remi kart tudi potrdi uvid, katere poti pa vam prinašajo dobrobit v vaše življenje, ali osebe z znanjem in idejami, kjer je v vaše oziroma obojestransko dobro poglobiti poznanstvo.

Vedeževanje iz angelskih kart

Vedeževanje iz angelskih kart

Iz teh kart vedežujemo, ko želimo vedeti, kaj nam sporočajo Angeli, Boginje ali Nebesa o poti, ki smo si jo začrtali. Ali je prava in smo le mi v dvomih, ali je bolje počakati, ali imamo podporo kozmosa, ali smo na poti svojega poslanstva… Iz njih si si stranka pogleda zaključek vedeževanja, skrajšan povzetek naše napovedi.

Vedeževalke smo hvaležne za dar vedeževanja, ki nam je dan, da z njim pomagamo ljudem.

Osebno vedeževanje

Pri osebnem vedeževanju si vzamete čas, si sedeva nasproti in pred vami odpiram karte glede na vprašanja in vam pokažem, če želite videti, kje v kartah se uvid potrjuje. Preden pridete, si vprašanja napišite na papir, da česa ne pozabite.


Za osebno vedeževanje se je potrebno naročiti na št. 070 741 963 ga. Daniela, da se dogovoriva za termin. Lahko tudi na: vedezevanje.daniela@gmail.com, vendar je hitreje preko telefona.

Vizitka

Zastopniške storitve in druge storitvene dejavnosti
Tadej Vengust, s.p.
Valburga 32e
1216 Smlednik
Matična št. 8548323000
Davčna št. 83511806